O programu

Flobility je online fitness program za zdravlje kralježnice, baziran na vježbama disanja, mobilnosti i snage. Dizajniran da pomogne u otklanjanju boli, ispravljanju posture/držanja i poboljšavanju općih performansi koje naše tijelo prirodno ima. Po čemu je ovaj program poseban:
  • Možeš vježbati od kuće, kada ti ti želiš i možeš
  • Ne trebaju ti posebni rekviziti ni utezi
  • Nije ograničen vremenski, vježbaš  svojem tempu i uz svoja pravila
  • Dostupan je kroz mobilnu aplikaciju s vježbama u video formatu s detaljinim uputama o izvođenju vježbi (na engleskom jeziku)

Što očekivati?

Ne baziramo se na kilogramima, centimetrima i izgledu, ali moraš znati da će se tvoje tijelo promijeniti. Osjetiti ćeš stvaranje nevidljivog korzeta koji drži tvoj trup stabilnim i sigurnim tijekom dana (u primjeru-  uži struk), jačanje mišića stražnje lože, vitka i lijepo oblikovana bedra, te zaobljena, prćasta guza, lijepo oblikovani kukovi bez “hip dips”.  Zvuči predobro da bi bilo istinto, znam – ali jamčim ti na svojem primjeru kako su ove “nuspojave” sasvim moguće. Osjećati ćeš nadnaravnu kontrolu pokreta tijela, nevjerojatan fokus i smirenost nakon treniranja. Zadovoljstvo postignutim i oslobađajuć  IDGAF osjećaj oko sala na trbuhu ili celulita na bedrima. Umjesto da se kažnjavamo i treniramo #samojako, biti ćemo nježne prema sebi i svojem tijelu, i trenirati #samopametno. Jedina stvar koju ću te tražiti je da budeš blaga prema sebi, da nemaš velika očekivanja i da si dozvoliš vrijeme. Ništa ne ganjamo, ništa ne tjeramo, imamo vremena koliko nam se hoće, ovdje napretku nema kraja. Beskonačan je.
Na početku
Nakon godine dana

Kako se vježba?

Vježbaš u svojem tempu, svojem vremenu. Kada ti želiš, koliko vremena imaš. U prosjeku jedan trening traje oko pola sata, ali ti možeš odvojiti i više vremena. Idealno je da odradiš najmnje tri treninga unutar tjedan dana, ali zaista ne moraš.  Vježbamo u doba dana kad nam najviše odgovara, ja osobno volim ujutro jer sam na prazan želudac, dan se nije zahuktao, misli nisu raštrkane i nemam u glavi petardu. Smiruje me i fokusira, puni energijom za dan koji slijedi. Resetira moje držanje i način na koji sjedim, na koji se krećem. Osjećam svaki mišić na tijelu i zadovoljna sam time.

Kako se priključiti?

Programu se možeš priključiti na linku ovdje. Svakako me kontaktiraj ako imaš pitanje ili trebaš pomoć. Tvoja, Margot!