Znam da sam vas bezobrazno navukla da kliknete, ali pola krivice je na vama jer zašto klikćeš kad ne znaš kud te vodi?

Otkriti ću vam kako je nastala ta fotka. Naime imala sam ideju napraviti fotku koju bih isprintala i dala mužu kad ide van, čisto da zna što ga čeka doma.  Ali umjesto ovog

Nastalo je ovo.

Niti sam ja Rihanna, niti je moj muž Jason Momoa, ali eto ga na. Zapravo više ja ovdje izgledam kao Jason Momoa.

Inspirirana jednim ( u nizu) članaka o tome kako zadržati strast u braku odučila sam testirati prijedloge koji su letimično gledano, uvijek isti. Zaključio bi čovjek da su bulletproof.

Prvi korak, proguglajmo da provjerimo što Internet ima za reći, jer Internet uvijek ima nešto za reći. Ovdje nas jedno slovo dijeli od proljeva kojeg obično izazivaju tekstovi ove tematike, ali kunem se da ovaj neće biti takav slučaj. Vidim sad i da su strijelci muškarci potencijalno komplicirani, ima li među vama netko tko može potvrditi?

Kako zadržati strast u braku

Raščistite sami sa sobom što vas pali i isprobajte solo seks

Ugurala sam prve dvije točke u istu kategoriju jer ja sam škorpion, a mi smo se rodili da znamo što nas pali i ovaj dio o solo seksu, također. Ovo sam našla na miss7, a oni su ga bratko rastegnuli na deset stavaka, već vidim da će ovo biti zabavno.  Sigurna sam da među vama koji čitate ima horoskopskih  škorpiona, dapače uvjerena sam da vas je takvih minimalno 50%, koji ste kliknuli na brutalno lošu, ali izazovnu fotografiju na naslovnici.

Daj da vidimo jesam li u pravu, riješite mi ovu anketicu:

Jesi li škorpion po horoskopu?

Da
ne
Created with SurveyMaker

U mojoj kratkoj ali blistavoj karijeri solo igračice, svaki put kada bi se u društvu potegnuo horoskop i moj horoskopski znak, mogla sam vidjeti kako bi sijevnulo u očima sugovornika. Kožne lederhose, halteri i bič, prigušena glazba i crvena svjetla. Tako on sada zamišlja što bi mi mogao raditi dok ja pričam o udjelu pulpe u soku od naranče kojeg pijem. Istina nije predaleko, jedino mi lederhose baš ne leže -materijal ne diše.

Nađite vremena kako biste mogli neometano uživati jedno u drugome

Ladies and gents, we have pobjednika kategorije nemoguće ostvariti kroz idućih deset godina. Naša trenutačna situacija je ovakva –  ja spavam u Cvitinom krevetu, Cvita na mojem mjestu, mali se usred noći ničim izazvan premješta iz kindača na Hrvojevo mjesto, a on pak spava na kauču jer ga svi guramo i previše se pretumbavamo. Totalni smo promašaji što se tiče pravilnika o odgoju djece, ali i ovoga što se tiče o pronalasku vremena za sebe.

Pričala mi je prijateljica, jer nema šanse da sam to zapravo ja, kako su jednom radili to rano ujutro dok je oboje djece bilo budno. Ključ na vratima ne postoji od kad su uselili u stan, a klinci su uletavali svakih pet minuta. Prilika čini lopova, i tih pet minuta se učinilo da neometano uživaju jedno u drugome. Jako zabavno, kaže moja frendica.

Navečer, a sada stvarno pišem o sebi,  negdje smo između plutače za meteorologiju i puža golaća. Onog trenutka kada moje seksi tijelo dotakne kauč, ne-do-ti-Bog da mi dolaziš s nekakvim idejama. Sva sreća moj suprug i ja razumijemo se na telepatskoj razini kad pogledima iskomuniciramo Stay The Fuck Away, posebice tijekom ovih vrućih ljetnih mjeseci.

Trenutni uvjeti za obaranje ruku bili frižiderski hladna soba sa satenskim plahtama i boca rashlađenog vina, djeca na baka servisu minimalno do idući dan šest popodne. Kako se to u dogledno vrijeme neće dogoditi, ostanimo pri ovome gore lopovu od pet minuta. Thank you, next.

Sjednite jedno nasuprot drugoga i otvoreno razgovarajte. Možda će vam biti lakše zajedno izreći svoje želje i probuditi strast.

On i ona, u vezi osamnaest godina, o toga devet u braku. Kreće razgovor. Ovdje sam miješala svoje pravo ja i moju izmišljenu frendicu, probajte pogoditi koja je koja.

Ona (uvijek je ona jer su one obično uvijek nikad zadovoljne seksom): Ej znaš kaj? Daj ajmo malo razgovarati o tome što bih ja voljela da.. znaš ovo.. ono..

On odvrati pogled s telke, gleda ju i ne razumije apsolutno ništa: Nezz o čemu pričaš, kaj ovo ono?

Ona: Pa o seksu, kao znaš što bi ja voljela.. znaš ovo ono..

On: Prvo, zašto uvijek mora biti što bi ti voljela?  A kaje sa mnom, što bih ja volio? Znaš ono o čemu ti uvijek pričam, pa ajmo to.

Ona, uzima daljinski:

Ma nema veze, ionako NIKAD ništa ne razumiješ

THERE YOU GO. Ajde nađite mi par koji je pokušao „razgovarati“ o seksu preko tanjura, ili na kauču dok se na telki vrti RTL Exskluziv i da je to dobro prošlo, ili bar nije bilo neugodno kao kad ti gurnu mokri prst u uho. Nema šanse, kad vam kažem.

Nisam sigurna da li je politički korektno bilo objaviti takvo što, ali ipak ću to napraviti. Ako krećeš „razgovarati“ o seksu moraš biti malo pod gasom. To jednostavno nije normalan razgovor, moraš to nekako odvojiti od onoga kupi kruh i wc papir, ili “mislim da moramo malome ukinuti dudu, kaj ti misliš?”

Alkohol, i sada ću ispasti najgora babaroga jer to pišem, ali kad je tako, malo popusti blokade i kočnice, otvori nas prema sugestijama i idejama. Ne moraš se šitfejsat s litrom viskija, ali čaša vina, tri ili pet ovisno kolika si životinja, i možda ovaj gore razgovor ne bi završio na RTL Exkluzivu.

Seks se ne mora događati isključivo u krevetu. Igrajte se „uloga – neka on bude neposlušni učenik, a ti stroga učiteljica, ili doktor i pacijent.

Dang, ovo potpisujem.

Jeftino je i dostupno odmah. Jedino je bitno riješiti se djece da ne završiš kao moja prijateljica s početka teksta. Prijedlozi su malo smiješni, posebice vama koje ste stvarno učiteljice, jer moglo bi se ovo protumačiti i da si potencijalni cougar (ona koja vreba mlađe od sebe) dok šećeš hodnicima prve ekonomske. Uvjerena sam da je maštarija s učiteljicama većinom muška, i moram napomenuti kako je termin učiteljica izrazito kinky, jer učiteljica si u osnovnoj školi, a to je jednostavno oprostite – fuj. U srednjoj si profesorica i to već može igrat’ igru.

Jesi vidio profu iz matiše, kak bi ju mazn’o. Vjerojatno bi i tata, sine.

Ili naprimjer kada izlazite vani zajedno, a to molim vas mi recite da radite, igrajte se faćkanja. Najtužnija sam kada vidim mlade mame koje pazi sad „ ne izlazi mi se“, ili  „ne mogu više popiti niti jednu jedinu čašu vina“. Ne vidite, ali imam roll eyes issue boli me glava. Gdje si mladost proćerdala? Treba izlaziti, treba se odvojiti ponekad od djece, dajte saberite se žene, jedan je taj život koji imate.

Vratimo se faćkanju. To je kada on ili ti, najbolje oboje faćkate nekom random lika ili maličku. Samo gledaš ili pogledavaš i izazivaš. Taunting je jako zdrava stvar za seksualni život kiselih krastavaca, ukoliko ostane u granicama normale jer ne želimo da ispadne kako vas nagovaram na rastavu braka. Osjetiti kako MOŽEŠ ako hoćeš, ili kako još uvijek imaš ono nešto dosta je dobar afrodizijak. Zahvalite mi poslije i molim vas izlazite zajedno. Do ponoći – do ponoći, samo molim vas izlazite.

Nije isti scenarij ostali smo doma uz čašu vina i rasturili smo plesni podij mokri do kože tu i tamo. Dok si mladi roditelj – izlazi što češće možeš i što ti se više da. I nemojte mi govoriti kako ne znate izazivati ili zavoditi, jer to nije istina.

Taj tvoj, ili ta tvoja kako ste završili zajedno? Nisu vam roditelji brak „sredili“, faćnuli ste se, pa možete sada malo za zezanciju.

Ozbiljno sad, role play i faćkanje može ići u upotrebu odmah, bez prethodnog razgovora, samo kreneš i vidiš kako se primilo. Pa malo promijeniš stil ili scenarij. Zabavno je, priča mi frendica u povjerenju.

Evo pogleč ovu fora babu kako su ona i muž to riješili. Kraljevi, kad ti kažem.

Pokažite poštovanje prema sebi i prema drugima, uljepšavajte se i obucite nešto seksi

Ovo znači da je gotovo sa zimskim pokrivačem na tvojim nogama tijekom zimskih mjeseci. Logično, nije ljeto, nema haljina i suknji pa malo eskiviraš. Rek’a san ti – ne može, osim ako nemaš situaciju kao ja da ti suprug ima dioptriju minus četiri.

Pa ljudi dragi, što mislite kako je moguće da smo nas dvoje tako dugo zajedno?!

Easy peasy, frajer niš’ ne vidi.

Međutim, tijekom „seksualnosti“ kako je naslov iduće točke (to će biti ono kad se radi sve osim da ti ga stavi, vrlo popularan stil seksa u Japanu) Chewbacca na nogama će se napipati. Isto tako nemoj očekivati da će tvoja žena padati ničice pred tobom ako si neuredan i imaš tragove kočenja na gaćama s rupom. Ima smisla ova točka s poštovanjem, i molim vas to produžite kod korištenja javnog prijevoza.

Seksi odjeća, ovo mi je najdraža kategorija i svaki tekst je ima, pa tako će i ovaj

Jednom davno krenula sam u nabavku nekog negližea (postoji li to uopće?) i obilazila bjesomučno dućane, ali nikako da nađem nešto u čemu ne izgledam kao uskrsna šunka. Čini mi se kao da postoje samo modeli Brkata Baba i Ljupka Gojić Mikić, ovo između ništa. Odabrala sam jedan više Brkata nego Ljupka i uvukla se u to. On se izvrnuo od smijeha jer sam ga podsjetila na Jeffreeja Starra.  Posvađali smo se.

Kad sam se ispuhala od bijesa potrošenih četiristo kuna, uvidjela sam da je imao potpuno pravo  i da mi je udijelio kompliment jer imala sam periku na glavi za maksimalni dojam, ali i Jeffree izgleda bolje od pola baba koje znam.

Što se tiče seksi outfita koji su kriminalno dizajnirani, ionako se sve skine u roku vrlo brzo, a mrežaste čarape broj veće da ne stežu iz Tezenisa za deset kuna imale su bolji efekt, kaže moja frendica.

Ispada da moja prijateljica često prakticira seks s mojim mužem, morat ću s njom porazgovarati.

Bez velikih očekivanja, ne mora svaki seks biti vatromet

Gurl, molim te izbriši se iz postojanja.

Ne dolazi u obzir.

Hoćeš mi reći da nakon što smo se izvrnuli naopako razvoziti djecu ili ih uspavati, navukli neke seksi dronjke koji stežu u PM, otvorili bocu i sad da nije top topova vrh vrhova.

Hell no. Radije ću ostat u čarapama i pidžami i gledat Raymonda.

Nema šanse.

Ne da će bit vatromet, nego će bit proslava Nove Godine u Dubaiju na vrhu onog suludo skupog tornja.

via GIPHY

Povremena distanca

Odvojene spavaće sobe ili stanovi ponekad nisu loša stvar kao što zvuči n prvu loptu. Tako se može održati želja za partnerom – nedostajat će ti nakon nekog vremena, a kad opet legnete zajedno krevet…

Pogledaj točku dva, to smo već riješili.

Seks usprkos stresu.  Kad si u stresu teže se opustiti i „prionuti na posao“. Međutim, osjećaj strasti je intenzivniji – jer je živčani sustav već alarmiran.

Alarmirat ću vas da je kraj teksta, jer nitko nije računao na specijalni efekt todleziriranja tvojeg života i ovo  jednostavno ne pali.

Ako ti se svidio tekst, podijeli s frendicom, šeraj!

Love, Margot.